За нас

За нас

 

Brain Foods е веганска марка за здравословни снакинг продукти и алтернативи. Основната ни цел е да подхраним ума и тялото, като направим любимите си храни и напитки по-здравословни и вкусни. Яденето на нещо вкусно не трябва да генерира вина и това вече е възможно! Подходящи за всеки, продуктите на Brain Foods ще бъдат комбинация от апетитни аромати и водещи вкусови тенденции, създадени с най-висококачествените съставки на пазара. Мисията на Brain Foods е да бъде част от глобалното движение за ограничаване на употребата на животински продукти при създаването на храни и напитки и спиране на експлоатацията на животни във всички вериги на тяхното производство. Ние се стремим да насърчаваме начин на живот, който максимизира здравето и благосъстоянието, като същевременно минимизира екологичния отпечатък, който имаме върху света.

 

Като вегани и хора от хранителната индустрия винаги сме искали да направим специални продукти за веган категорията. След задълбочено проучване открихме ниша в здравословните продукти за похапване. Ние вярваме в ползите от растителното хранене и искахме да създадем марка, която да популяризира този здравословен начин на живот и да бъде полезна за хората да намерят алтернативи на любимите си закуски, които са полезни за тялото и мозъка, както и вкусни . Така създадохме Brain Foods.

 

 

 

 

 

Инвеститор в Brain Foods е „Фонд Ню Вижън 3“ КД, чиято дейност се изпълнява със съфинансиране от Европейския фонд за регионално развитие по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, управлявано от Фонд на фондовете в България.