За нас

Основната цел на Brain Foods е да подхранва ума и тялото, като прави любимите ни храни и напитки по-здравословни и вкусни.
Яденето на нещо вкусно не трябва да поражда вина и това вече е възможно!
Подходящи за всички, продуктите на Brain Foods ще бъдат комбинация от апетитни аромати и водещи вкусови тенденции, създадени с най-висококачествените съставки на пазара.
Мисията на Brain Foods е да бъде част от глобалното движение за ограничаване на използването на животински продукти при създаването на храни и напитки и да спре експлоатацията на животни във всички вериги на тяхното производство.
Ние се стремим да насърчаваме начин на живот, който максимизира здравето, като същевременно минимизира екологичния отпечатък, който имаме върху света.

 

 

 

 /media/dev/img_5431-jpg.jpeg

 

Пламен Медаров е главен изпълнителен директор и невероятното задвижващо колело, което вдъхновява цялата компания да продължи да твори. Той определя основната посока на развитие. Контролира научноизследователската и развойна дейност, продажбите, финансите и активизма на компанията, с повече от 15 години опит в тази област.

Медаров е 100% веган и активист за начина на живот. Като такъв той ръководи всички инициативи на компанията за хуманно отношение към животните.

 

 

 

Мария Веселинова е веган през последните четири години и води активен, здравословен и смислен живот, отдаден на растителното хранене. Тя има опит в маркетинга и използва своя опит в тази област за екипа на Brain Foods. Нейните отговорности са маркетинг и администрация, както и управление на социални медии и комуникации. Тя също лично застъпва растителния начин на живот чрез своя Instagram.